SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.

 

DE INDUSTRIEËNco. VAN SHENZHEN LIANXUN, LTD.

 

Belangrijke Kabelpionier

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Fabrieksreis

China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. certificaten
China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. certificaten
Wij zijn zeer Tevreden om met u samen te werken. Uw goede dienst maakt me worden tevredengesteld! Absoluut tot meer in futher opdracht geven.

—— Ashot Matinyan

De goede kwaliteits Goede Dienst! Ik ben geïmponeerd. Houd samenwerkend!

—— Paula Chiarato

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
Productieprocedures
Periodieke Machine - Controlemechanisme
Periodieke Machine - PE Isolatie
Aanleg van kabelnetten
Vlechtmachine
Drukcontrolemechanisme
Het rollen/Verpakking
Vastgelopen Kabel
Verpakking - Karton

Productieprocedures

LAN het Proces van de Kabelproductie Grondstof - Tekening - Met een laag bedekt HDPE - Verdraaiend die - - Buitenjacketing (pvc/PE/LSZH) telegraferen - Verpakking - het Verschepen QC inspectie tijdens alle procedures. Met inbegrip van IQC (Inkomende QC), IPQC (QC van het Inputproces), OQC (Uitgaande QC)

Periodieke Machine - Controlemechanisme

Trekkend de ruwe koper materiële draad in de bevestigde grootte die dan HDPE met een laag bedekken. Controlemechanisme om de kwaliteit van de koperdraad, diameter, concentriciteit, PE isolatiediameter, vorm te controleren ......

Periodieke Machine - PE Isolatie

Hoog - dichtheidspe de bekleding de koperdraad maakt de draad geïsoleerd.

Aanleg van kabelnetten

4 komen de paren verdraaide draden in 1 bundel. De multi-paardraden komen in 1 bundel. De aanleg van kabelnetten zal de prestaties van kabel dan beter zonder aanleg van kabelnetten maken.

Vlechtmachine

16 assen om de kabel beschermd te maken, hoeveel draden van elke as van het cliëntenvereiste afhangt.

Drukcontrolemechanisme

Deze machine wordt ingevoerd uit Duitsland. Merken op kabel is zeer duidelijk, proper en niet gemakkelijk af te schrapen.

Het rollen/Verpakking

Het rollen en verpakking na de en kabel die jacketing drukken. De arbeiders snijden de gerolde kabel, zetten het in giftvakje, of verpakken de trommel met PE film en document of met giftvakje.

Vastgelopen Kabel

7 koperdraden zijn vastgelopen in aan 1 bundel. De vastgelopen kabel wordt meestal gebruikt voor flardkoord.

Verpakking - Karton

In normaal, zal een broodje van 305M kabel in een giftdoos, dan 2 giftdozen in 1 hoofdkarton worden ingepakt. De toebehoren zullen in individuele doos, dan in hoofdkarton worden ingepakt. De flardkoorden zullen in PE zak, dan in hoofdkarton worden ingepakt.

 • lopende band

  1. Betere kwaliteit, lagere prijzen

  Een bekend direct voordeel te verkopen om is de capaciteit om hoogte - kwaliteitsproducten aan lagere prijzen aan te bieden. Wanneer u van Lansan koopt, moet u geen prestaties voor prijs offeren. Onze klanten worden eenvoudig meer, voor minder.

   

  2. Goed geïnformeerde steun

  Wij nemen zeer ernstig technische ondersteuning. In feite, stelt Lansan zo veel technisch personeel tewerk aangezien wij verkopers doen. Het kopen van Lansan verleent directe toegang tot ons team van deskundigen die bij elk aspect van productontwikkeling - van ontwerp en het testen, aan steun betrokken zijn.

   

  3. Gewaarborgde betrouwbaarheid

  Als een product er niet in slaagt om klantenverwachtingen te ontmoeten, horen wij over het - direct van onze klanten, en maken om het even welke aanpassingen noodzakelijk om een positieve ervaring te leveren. Dit direct koppelt terug, gecombineerd met controle van productontwikkeling, machtigt Lansan om uiterst betrouwbare die oplossingen te bouwen, door de industrie belangrijke garanties en vrije onbeperkte technische ondersteuning worden gesteund. Simpel gezegd - wij bevinden ons door onze producten.

 • OEM / ODM

  Ons bedrijf heeft met beroemd merk in de wereld, voor verschillende types van OEM de behoeften van de klant samengewerkt! Zoals Belden, Cisco, D-Verbinding, Tcl -tcl-legrand, Huawei, ect.

 • R & D

  Wij hebben een sterk R&D-team, meer dan 6 hogere ingenieurs. Wij verstrekken OEM/ODM-project voor vele wereldberoemde merken en verschillende landen, zoals Duits, Japan, Canada, de V.S., Australië, Braizl, Singapore, Hongkong, enz.

Contactgegevens
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.

Contactpersoon: Ms. Vivian

Tel.: +86 135 3816 2386

Fax: 86-0755-8429-2227

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)