SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.

  • China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Lansan、 Hyperline
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 50 Million-60 Million
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

Opgezet in 1993, is Industrieel Co. van Shenzhen Lianxun, Ltd (Lansan、 Hyperline) een professionele fabrikant en een exporteur die bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van netwerkkabel betrokken is. Wij worden gevestigd in Shenzhen, met geschikte vervoerstoegang.

 

Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten door de wereld uit zeer gewaardeerd. Behandelend een gebied van 12.000 vierkante meters, hebben wij nu meer dan 200 werknemers, een jaarlijkse omzet die USD 60 miljoen overschrijdt en voeren wereldwijd momenteel 90% van onze productie uit.

 

Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Bovendien, wij hebben de certificaten zoals UL, ETL, CPR, Ce, RoHS, Anatel, ISO9001. Gebaseerd op onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die rond de wereld bereiken.

 

Als u geinteresseerd in om het even welk van onze producten onder ons LANSAN-merk bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vestigen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

Geschiedenis

Is Industrieel Co. van ShenZhenlianxun, Ltd (LANSAN、 Hyperline) een belangrijke kabelfabrikant shenzhen binnen China, bracht het bedrijf een groep hogere binnenlands samen en buitenlands.

 

Lansan heeft 29years-geschiedenis. Momenteel, hebben wij 2 fabrieken in China. De eerste fabriek vanaf 1993 als ruw matetial bedrijf. Tweede één vanaf 2003 met kabelvervaardiging. De totale oppervlakte is 12000 vierkante meters, 10 productielijnen. De fabrieken stellen 200 mensen tewerk om voorzien van een netwerkproducten te produceren.

 

Onze hoofdproducten omvatten:

Cat5e, Cat6, Cat6A, Cat7-LAN kabel en flardkoord, optische vezelkabel en flardkoord, coxial kabel, die toebehoren etc. telegraferen.

Dienst

Ons bedrijf verleent R&D, verkoop, technische ondersteuning en de naverkoopdienst om ervoor te zorgen dat onze klanten een betere aankoop en gebruikservaring hebben. Wij zijn geëngageerd aan het volgende:

 

1. Wij waarborgen elk van onze productenkwaliteit.

2. Wij verlenen online de dienst.

3. Wij afdeling van opstellings de onafhankelijke naverkoop om de dienst op tijd te verlenen aan onze cliënten binnen 24 uren elke dag.

4. Als om het even welke onbevredigend, gelieve ons met de elektronische post verstuurt of ons op elk ogenblik te roepen.

Ons Team

Ons bedrijf is bekende ondernemingen, een professioneel team van ingenieurs en instrumentenbegeleiding van deskundigen, evenals contacteert het sterke klantenservicepersoneel, wanneer u moeilijkheden in de cursus ondervindt, ons en wij verzekeren geschikte mededeling en contacteren met u, verlenen de kwaliteitsdiensten.

Laat een bericht achter