Bericht versturen
SHENZHEN LIANXUN INDUSTRIES CO., LTD.
products
PRODUCTS
Huis > Products > Cat6A Lan Cable > 23AWG 10Gbps Cat6A Lan-kabel UTP-netwerkkabel

23AWG 10Gbps Cat6A Lan-kabel UTP-netwerkkabel

Productdetails

Place of Origin: Shenzhen, China

Merknaam: Lansan

Model Number: CAT6A U/UTP

Betaling & het Verschepen Termijnen

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:

10Gbps Cat6A Lan-kabel

,

23AWG Cat6A Lan-kabel

Werkende Temperatuur:
0-60°C
Jasjemateriaal:
PVC/RoHS PVC/LSZH
Datasnelheid:
10Gbps
Schild type:
UTP
Schakelaartype:
RJ45
Impedantie:
100 Ohms
Frequentie:
500MHz
Draadmaat:
23AWG
Werkende Temperatuur:
0-60°C
Jasjemateriaal:
PVC/RoHS PVC/LSZH
Datasnelheid:
10Gbps
Schild type:
UTP
Schakelaartype:
RJ45
Impedantie:
100 Ohms
Frequentie:
500MHz
Draadmaat:
23AWG
23AWG 10Gbps Cat6A Lan-kabel UTP-netwerkkabel

Product beschrijving:

Cat6A Lan-kabel is een hoogwaardige ethernetkabel gemaakt van koperen geleider, PVC/RoHS PVC/LSZH-mantel en 23AWG draaddikte.Dit type LAN-kabel ondersteunt een gegevenssnelheid tot 10 Gbps, waardoor het de beste keuze is voor uw behoeften op het gebied van gegevensoverdracht.

Cat6A Lan-kabel is ontworpen voor superieure prestaties en duurzaamheid.Het gebruik van koperen geleider zorgt voor een uitstekende signaalsterkte en transmissiesnelheid, terwijl de PVC/RoHS PVC/LSZH-mantel extra bescherming biedt tegen externe interferentie.Met de 23AWG-draaddikte kan de Cat6A Lan-kabel een gegevenssnelheid tot 10 Gbps ondersteunen, zodat u kunt genieten van de hoogste internetsnelheid.

Cat6A Lan-kabel is perfect voor degenen die een betrouwbare en snelle verbinding nodig hebben.Het is eenvoudig te installeren en biedt grote flexibiliteit, zodat u met gemak een netwerk kunt bouwen.Met zijn superieure prestaties en duurzaamheid is Cat6A Lan-kabel absoluut de beste keuze voor uw behoeften op het gebied van gegevensoverdracht.

 

Functies:

  • Productnaam:Cat6A Lan-kabel
  • Jasjemateriaal:PVC/RoHS-PVC/LSZH
  • Schildtype:UTP
  • Categorie:Netwerk kabel
  • Type:Cat6A
 

Technische parameters:

Parameter Waarde
productnaam Cat6A Lan-kabel
Connectortype RJ45
Schild type UTP
Jas materiaal PVC/RoHS-PVC/LSZH
Bedrijfstemperatuur 0-60°C
Kleur Verscheidene kleuren
Frequentie 500MHz
Datasnelheid 10Gbps
Lengte 100M/305M/500M
Draadmeter 23AWG
 

Toepassingen:

Cat6A Lan-kabel van Lansan

Lansan's Cat6A U/UTP Lan-kabel is de perfecte oplossing voor uw netwerkbehoeften.Met een frequentie van 500MHz en een draaddikte van 23AWG biedt deze LAN-kabel superieure prestaties en betrouwbaarheid.Het Shield Type is UTP en is verkrijgbaar in lengtes van 100M/305M/500M.Deze Cat6A Lan-kabel is ontworpen om maximale flexibiliteit en compatibiliteit te bieden.

De Cat6A Lan-kabel is ideaal voor een verscheidenheid aan netwerktoepassingen, waaronder thuis-, kantoor- en industriële omgevingen.Het is perfect voor gegevensoverdracht met hoge bandbreedte, met zijn snelle transmissie en lage overspraakmogelijkheden.Het is ook perfect voor gebruik in audio-/videosystemen met meerdere kamers, waar de lage latentie en uitstekende signaalintegriteit essentieel zijn.Deze LAN-kabel ondersteunt tot 10 Gigabit Ethernet, waardoor het de perfecte keuze is voor elk netwerk.

Lansan's Cat6A Lan-kabel is een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing voor uw netwerkbehoeften.Met zijn superieure prestaties en betrouwbaarheid is het de perfecte keuze voor elke toepassing.Haal de jouwe vandaag nog en ervaar de kracht van Cat6A Lan-kabel.

 

Maatwerk:

Lan-kabel op maat - Cat6A U/UTP

Merknaam:Lansan
Modelnummer:CAT6A U/UTP
Plaats van herkomst:Shenzhen, China
Frequentie:500MHz
Impedantie:100 Ohm
Jasjemateriaal:PVC/RoHS-PVC/LSZH
Connectortype:RJ45
dirigent materiaal:Koper

 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor Cat6A Lan-kabel

Cat6A Lan-kabel is een geavanceerde netwerkkabel die is ontworpen om een ​​grotere bandbreedte en grotere signaalbetrouwbaarheid te bieden dan traditionele Cat6-kabels.Het is ontworpen om Ethernet-snelheden tot 10 Gbps te ondersteunen over afstanden tot 100 meter.Als zodanig is technische ondersteuning en service beschikbaar om ervoor te zorgen dat uw Cat6A Lan-kabelnetwerk betrouwbaar en soepel werkt.

Technische hulp

Voor technische ondersteuning is ons ervaren ondersteuningsteam beschikbaar om al uw vragen over Cat6A Lan-kabel te beantwoorden.We kunnen hulp bieden bij de installatie en configuratie van uw Cat6A-netwerk en bij het oplossen van eventuele problemen.Ons team kan ook advies geven over best practices voor het onderhouden van een robuust en betrouwbaar netwerk.

Diensten

Naast technische ondersteuning bieden we ook een scala aan diensten voor Cat6A Lan-kabelnetwerken.Ons team kan zorgen voor een professionele installatie en configuratie van uw Cat6A-netwerk, evenals voor het testen en certificeren van uw netwerk om ervoor te zorgen dat het optimaal presteert.We bieden ook een scala aan onderhouds- en reparatieservices, waaronder patching en kabelvervanging, om uw netwerk soepel te laten werken.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

Cat6A Lan-kabel wordt verzonden in een verzegelde plastic zak en vervolgens in een kartonnen doos geplaatst.De doos wordt vervolgens verzegeld met tape en gelabeld met de productinformatie.

De doos moet met zorg worden behandeld om schade aan het product te voorkomen.De doos moet op een droge, koele plaats worden bewaard, uit direct zonlicht.

 

FAQ:

V1: Wat is Cat6A Lan-kabel?

A1: Cat6A Lan-kabel is een krachtige Ethernet-kabel geproduceerd door Lansan, met modelnummer CAT6A U/UTP, plaats van herkomst Shenzhen, China.

Vraag 2: Wat zijn de toepassingen van Cat6A Lan-kabel?

A2: Cat6A Lan-kabel is geschikt voor 10GBASE-T Ethernet-toepassingen, zoals 10G Ethernet, gigabit Ethernet, PoE en PoE+, en kan worden gebruikt in LAN's, WAN's en snelle gegevensoverdracht.

Q3: Wat zijn de kenmerken van Cat6A Lan-kabel?

A3: Cat6A Lan-kabel ondersteunt tot 10 Gbps datatransmissiesnelheid en 250 MHz bandbreedte.Het heeft een lage signaaloverspraak en een laag invoegverlies, wat zorgt voor betrouwbare transmissieprestaties.

Q4: Wat is de constructie van Cat6A Lan-kabel?

A4: Cat6A Lan-kabel is geconstrueerd met vier getwiste paren koperdraden, elk paar is afgeschermd met een aluminiumfolie en een buitenmantel van PVC-materiaal.

V5: Welke soorten connectoren kunnen worden gebruikt met Cat6A Lan-kabel?

A5: Cat6A Lan-kabel is compatibel met RJ45-connectoren en andere connectortypen, zoals RJ11-, RJ12- en RJ45-afgeschermde connectoren.