Bericht versturen
SHENZHEN LIANXUN HIGH-TECH CO., LTD.& LANSAN INTL LIMITED
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Van bron HK Globale Elektronikatentoonstellingen op Okt. 2019
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Vivian
Fax: 86-0755-8429-2227
Contact nu
Post ons

Van bron HK Globale Elektronikatentoonstellingen op Okt. 2019

2019-10-12
Latest company news about Van bron HK Globale Elektronikatentoonstellingen op Okt. 2019
Dit Oktober, blijven wij dezelfde cabine 11K01 voor het wachten van uw komst en het dicsussing! Wij zijn verheugd geweest om u te vertellen dat dit jaar het 12de jaar in deze Elektronikatentoonstellingen is.
 
Wij zijn blij dat wij u zullen ontmoeten, dealed de nieuwe cliënten, oude cliënten en niet maar bespraken cliënten, enz.
 
Beter reactie de meer en meer concurrentie, voerden wij reeds sommige acties, als het optimaliseren van productieprocessen om het productieverlies te verminderen, trainend elke productiearbeider om gekwalificeerde QC te zijn om stabielere productkwaliteit ervoor te zorgen, die de opleidingsfrequentie verhogen om de kennis van onze verkopers te verbeteren…

 

De belangrijkste assortimenten van LANSAN (de Industrieënco., Ltd van Shenzhen Lianxun) omvatten de producten voor het systeem van de koperkabel, stemsysteem, vezel optisch systeem.

 

LANSAN is een professionele die fabrikant van de netwerkkabel voor Cat5e, Cat6, Cat6A, in Shenzhen-Stad vanaf 2003 wordt gevestigd, en heeft 26-jaar ervaringen in kabelproductie van de vroegere die fabriek in 1992 wordt geopend.